AZ OLDAL TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT.
Üzleti élet felsőfokon
2021. Március 03. Szerda, Kornélia

A Lidl online főzőiskolát indít Szél Tamással

A főzőiskola mindenki számára ingyenes és elérhető online a Lidl weboldalán.

A Lidl egy német diszkont szupermarketlánc, mely globálisan mintegy 10000 üzlettel működik, Magyarországon jelenleg több mint 100 üzletük van.

Az áruház jellemzően alacsony ár stratégiával rendelkezik, valamint egyszerű üzleti elrendezésükkel elősegítik a gyors és probléma mentes vásárlást.

Ezenkívül egyedi marketing eszközöket alkalmaznak versenytársaikhoz képest, ilyen például a karácsonyi ajándék receptkönyvek kiadása, melyben Magyarország ismert embereinek kedvenc receptjeit olvashatjuk és készíthetjük el a Lidl alapanyagaiból.

Továbbá együtt dolgoznak Szél Tamás michelin-csillagos séffel és Mautner Zsófia gasztro bloggerrel is. A Lidl Konyha Youtube csatornáján tanulhattunk eddig tőlük recepteket, ám idén elindul az online főző tanfolyam Szél Tamással, melyben az alapoktól, különböző technológiák megismerésével tanulhatunk meg főzni. A főző tanfolyamon természetesen a Lidl termékeivel tanulhatjuk meg a gasztronómia alapjait.

Mivel a pandémiás helyzetben sokan otthon töltik munkanapjaikat, ezért megnövekedett az alapanyag vásárlások mennyisége, mely alapján következtethetünk, hogy az emberek elkezdtek otthon főzni. A Lidl online főző tanfolyama a tervek szerint vásárlás ösztönző hatással lesz azokra is akik eddig nem főztek otthonukba, továbbá mindenki számára ingyenesen elérhető.

Kép:lidl.hu