Üzleti élet felsőfokon
2024. Június 23. Vasárnap, Zoltán

Az ismert angol sportújságíró szerint Magyarország lehet az Eb sötét lova

Az ismert blogger a magyar válogatottról fogalmazott meg véleményt blogjában.

A The Athletic újságírója, Michael Cox szerint Magyarország lehet az Európa-bajnokság egyik „sötét lova”, amely a surranó pályán még akár nagyot is alakíthat a kontinenstornán.

A bloggerből lett sportújságíró, később könyvíró olyan címeket adott ki, mint a futball taktikai fejlődésével foglalkozó „Stílusok csatája”, vagy a métlány híres „Daráló”, amely mű a Premier League történelmét mutatta be. Jelenleg a The Athletic nevű szakportál felületeire ír, és rendszeresen posztol a közösségi médiában, amit ezúttal a magyar csapattal kapcsolatban tett meg.

Cox úgy véli, hogy Magyarország lehet az Eb „sötét lova”, ami annyit tesz, hogy szerinte a mieink a surranó pályán még akár a végsőkig is eljuthatnak a kontinenstornán. Véleményét arra alapozza, hogy Magyarország a jól megszervezett védelme mellett, nagyon jó támadójátékkal rendelkezik, amit az eredmények is alátámasztanak.

Kiemelte a Nemzetek Ligájában nyújtott pazar teljesítményt, valamint a veretlenségi sorozatot, amit nagyobb nemzetek ellen sem ért véget. Utolsó sorban pedig a csapatszellemet, Marco Rossit és a hihetetlen szurkolótábort emelte ki az ismert újságíró.

sportal.blikk.hu

nyitókép: Fuszek Gábor és Juhász Sára

További híreink