Üzleti élet felsőfokon
2024. Június 23. Vasárnap, Zoltán

Derűs nap után estére beborul

Változékony hétvége elé nézünk.

Eleinte országszerte napsütésre számíthatunk pénteken, majd nyugat felől fátyolfelhők, estétől pedig vastagabb felhőtömbök is érkeznek – írja a Kiderül.hu.

A felhőtömbökből nyugaton záporok, zivatarok kialakulása várható. A délies szél nagy területen élénk, az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében erős lehet.

A csúcshőmérséklet 26 és 32 fok között alakul. Késő estére 19 és 26 fok közé hűl le a levegő.

A hétvége is változékony időt hoz

Szombaton nagyrészt erősen felhős, illetve borult lesz az ég. Néhány órás napsütés főleg a Tiszántúlon lehet. Sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék hullhat. A déli, majd északnyugati, északi szelet sokfelé erős, zivatarban viharos lökések kísérhetik.

A délutáni órákban 16, 31 fok valószínű, a tartósabban csapadékos nyugati vidékeken mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

Vasárnap általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Többfelé várható eső, záporeső, zivatar. Helyenként jelentős mennyiség hullhat. Az északi, északkeleti szelet sokfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 28 fok között valószínű, a tartósabban csapadékos tájakon lesz a hűvösebb, keleten, délkeleten a melegebb idő. – áll az előrejelzésben.

24.hu/kiderul.hu

További híreink