Üzleti élet felsőfokon
2024. Június 23. Vasárnap, Zoltán

Deutsch Tamás: Megvannak az induláshoz szükséges jelölések

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat

Deutsch Tamás azt mondta: valamennyi önkormányzati képviselő- és polgármesterjelöltjük, vármegyei listájuk, főpolgármester-jelöltjük, illetve az európai parlamenti listájuk megkapta a támogató ajánlásokat.

A politikus köszönetet mondott a sok százezer támogatónak, hogy lehetővé tették, hogy az országban elsőként valamennyi jelöltjük összegyűjtse az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Deutsch Tamás kiemelte, a 2024-es EP-választás minden idők legnagyobb téttel bíró EP-választása lesz.

Az egyik oldalon ott vannak Brüsszel alázatos szolgái, a magyar dollárbaloldal, Gyurcsány, Magyar, Karácsony, Dobrev, Donáth, Gyöngyösi, akik Brüsszel minden kívánságát, minden elképzelését gondolkodás nélkül támogatták a magunk mögött hagyott években” – fogalmazott a politikus.

Úgy folytatta: támogatták Brüsszel háborúpárti álláspontját, az illegális migrációt, Brüsszel genderideológiai őrületét.

És itt vagyunk mi, a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábor politikai szervezete, a Fidesz és a KDNP, akik békepárti álláspontot képviselnek” – mondta Deutsch Tamás.

Mi azt az álláspontot képviseljük, hogy meg kell állítani az illegális migrációt” – jelentette ki. Közölte azt is, szembeszállnak a genderideológiai őrülettel.

Éppen ezért az előttük álló hetek választási kampánya ennek a hatalmas tétnek megfelelően fog alakulni – hangoztatta a politikus.

eutsch Tamás köszönetet mondott több mint ötvenezer aktivistának, akik az ország 1200 településén közel tízezer helyszínen dolgoztak és dolgoznak továbbra is.

Az induláshoz szükséges jelölések megvannak, ezek után is mindenki támogatását várják, hiszen mindenkivel szeretnének beszélni, és szeretnék felerősíteni a magyar polgárok békepárti hangját és álláspontját – emelte ki a Fidesz-KDNP EP-listavezetője.

2024. június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!” – zárta videóüzenetét a politikus.

forrás-mti

fotó-.facebook.com/dajcstomi/

További híreink