Üzleti élet felsőfokon
2024. Március 03. Vasárnap, Kornélia

Élve találtak rá a romok alatt a Chelsea volt játékosára

Portugál sajtóhírek szerint élve, de súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát Christian Atsu, a Hatayspor középpályása.

A ghánai sportújságíró, Saddick Addams a történtekről az alábbi részleteket osztotta meg a Twitter-oldalán:

„Atsuék a földrengésben összeomlott épület kilencedik emeletén voltak a katasztrófa bekövetkeztekor. Három játékost és a klub egyik képviselőjét megtalálták a romok alatt és kiszabadították. A klub további képviselői a helyszínen vannak, a keresés folytatódik” – idézi tweetjét a Sportal.

Hatay városa komoly károkat szenvedett, a város csapata, a Hatayspor klub úgyszintén. Korábbi hírek alapján a sportigazgatót, Taner Savut és a klub tolmácsát sem találták meg eddig.

A klub két futballistája, Onur Ergun és Burak Oksuz maga is részt vett a mentésekben, míg Kerim Alici saját magát mentette ki a romok alól. A portugálok hozzátették, a Portóból származó Rúben Ribeiro és a zöld-foki-szigeteki Zé Luís is biztonságban vannak. Christian Atsu – aki vasárnap még győztes gólt szerzett csapata bajnokijának ráadásában – súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát.

Biztonságban van a Kasimpasa futballcsapatának teljes küldöttsége is, akik vasárnap játszottak bajnoki meccset Hatayban, és hétfőn akartak visszatérni Isztambulba.

Nyitókép: Ian MacNicol/Getty Images

forrás infostart.hu

További híreink