AZ OLDAL TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT.
Üzleti élet felsőfokon
2021. November 27. Szombat, Virgil

Érkezik a WhatsApp iPad-re is

Bár iPhone-on már hosszabb ideje használható a WhatsApp, a nagyobb testvér, az iPad valahogy kimaradt a kompatibilis eszközök listájáról. Hamarosan viszont más lehet a helyzet.

Ismét csak a WhatsApp fejlesztéseinek mélyére ásó WABetaInfo bukkant rá egy közelgő és nagyon várt újdonságra: hamarosan iPadre is elérhetővé válik az egyik legnépszerűbb csevegő szolgáltatás. Az említett forrás szerint a vállalat már dolgozik ezen a lehetőségen.

Úgy tudni, hogy az iPad-támogatás nem önálló frissítésként jelenik majd meg, hanem a több eszközös kompatibilitás részeként. Ez a többeszközös támogatás – ahogyan azt korábban már mi is megírtuk – négy különböző készüléket jelent, és a hang- és videohívások is működnek majd a négy összekapcsolt eszközön. E négy eszköz egyike lehet majd az iPad, és természetesen az androidos tabletek is.

Miután az új szolgáltatás még nincsen készen, csak találgatni lehet, mikor jut majd el a felhasználókhoz. Mindenesetre a WABetaInfo szerint már elkezdődött a belső tesztelés, azaz a funkciónak hamarosan meg kell jelennie a nyilvános béta verziókban.

forrás: hvg.hu