Étterem nyitás a pandémia idején
Megnyitott a Nudli Tésztakantin Budapesten. Talán senkinek sem meglepő az a tény, hogy a járvány miatt egyre több étterem kényszerül bezárni, mivel a kiszállításból bejövő forgalmuk nem fedezi a költségeiket. Viszont vannak ebben a helyzetben is kivételek, ilyen a Nudli Tésztakantin, ami a Covid járvány közepén nyílt. Jókuti András és Gerendai Károly éttermében frissen gyúrt, […]
Megnyitott a Nudli Tésztakantin Budapesten.
Talán senkinek sem meglepő az a tény, hogy a járvány miatt egyre több étterem kényszerül bezárni, mivel a kiszállításból bejövő forgalmuk nem fedezi a költségeiket. Viszont vannak ebben a helyzetben is kivételek, ilyen a Nudli Tésztakantin, ami a Covid járvány közepén nyílt.
Jókuti András és Gerendai Károly éttermében frissen gyúrt, minőségi alapanyagokból készült magyar tészta ételeket. A tulajdonosok szerint a tészta nemzetközi étel, a szeretet nyelve, mindenki szereti és a magyar tésztaételeket is meg kell ismertetni a világgal.
A nyitást már régóta tervezték, viszont az elhúzódó munkálatok és a járvány miatt csak karácsony előtt tudtak kinyitni. A hely hangulatos lett, látvány konyhával is rendelkezik, amit sajnos ebben a helyzetben nem élvezhetnek a vendégek.

Gerendai Károly – aki két Michelin-csillagos étterem, a Costes és Costes Downtown tulajdonosa szerint jó Fine Dining éttermek már vannak Budapesten, de a kisvendéglők, bisztrók hagynak maguk után kivetni valót. Örül, hogy minőségi alap anyagokból készíthetnek népszerű magyar ételeket megfizethető áron.
Továbbá a nyitásnak köszönhetően munkát tudtak adni a bezárásra kényszerülő Costes étterem személyzetének a Nudli étteremben.
(streetkitchen.hu)