Üzleti élet felsőfokon
2022. Május 26. Csütörtök, Evelin, Fülöp

Felépült Fásy Ádám az életmentő szívműtét után

2021. május 7-én végzett életmentő szívműtéte után 2 hónappal visszatért Fásy Ádámba az erő.

Fásy Ádám csodálatosnak nevezhető gyógyuláson van túl, hiszen második szívinfarktusa és egy szívműtét után 2 hónappal újra jól érzi magát. Elmondása alapján már stabil a közérzete, és naponta is egyre többet tud tornázni, 20 percet tölt az ellipszis tréneren.

Igyekszik nem túlterhelni a frissen gyógyult szervezetét, de már füvet vág, elvégzi a kerti munkát és dolgozni is jár. Nemrégiben már repülőn is ült, mivel az Ökölvívó Szövetség Ellenőrző Bizottságának a tagja és hivatalos célból Olaszországba kellett mennie. Kint töltött három napot, kipróbálta a repülést, de nem akadt vele semmi problémája. Ebbe szerepet játszhatott az is, hogy elmondása alapján kiváló társasággal utazhatott, és imádja az olasz konyhát is.

Bár a két hónap hosszú kihagyásnak számít, azóta már többször is újra színpadra állt, és a következő hónapokban is meglehetősen sok munkája lesz. Több rendezvényük is volt már, amik kiválóan sikerültek, többször találkozott már emiatt a közönségével is, akik óriási támogatást nyújtanak neki, szeretettel ölelik át, jól fogadják őt.

A zenész elmondása alapján már nagyon hiányzott neki a színpad, így nagyon örül, hogy visszatérhet rá és újra szerepelhet.  Szerinte ezért zenész a zenész.