AZ OLDAL TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT.
Üzleti élet felsőfokon
2021. Május 09. Vasárnap, Gergely

Férfiak az élen

Szülész-nőgyógyász -DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Szakmai és tudományos érdeklődésének középpontjában a urogynekológia és a rekonstruktív kismedencei sebészet áll.
szülész-nőgyógyász, lézerspecialista
Major Tamás szülész-nőgyógyászként valamint lézerspecialistaként dolgozik Debrecenben a Nőgyógyászati Lézer Központban valamint a Nap rendelőben. Ugyanakkor a Laser and Health Academy oktatója.
neurológus és strokeológus — a Magyar Stroke Társaság elnöke — Neurológiai Klinika vezetője SOTE .
Fő érdeklődési köre az agyi vérkeringés és anyagcsere normális és kóros körülmények között. Valamint a cerebrovaskularis betegségek felismerése, vizsgálata, kezelése és megelőzése is munkájának része.
Szülészet-nőgyógyászat— SZOTE
Szülész-nőgyógyász. Fő szakterülete: a perinatológia,a reprodukciós endokrinológia, a családtervezés és a fogamzásgátlás, valamint a hormonális változások az öregedés kapcsán.
Ritka Betegségek Tanszék vezetője DEOEC
A ritka betegségeken túlmenően sokat foglalkozik a véralvadás zavaraival, a trombózisos megbetegedésekkel és a vérzékenységgel.
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia
Kardiológus. Szakterületei közé tartozik a vérrögképződés, a koszorúerek CT-vizsgálata és a mágneses rezonancia szívvizsgálat.
kardiológus — belgyógyász - DEOEC - Kardiológiai Klinika
Fő szakterülete a szívritmuszavarok kezelése. A szívelégtelenségben szenvedő pácienseknek bizalommal fordulhatnak hozzá.
Kardiológia - Tanszékvezető Semmelweis Egyetem Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika igazgatója
Belgyógyászati majd kardiológiai szakvizsgát, tett. 2005-ben lipidológus képesítést szerzett. 2007-ben Transthoracalis echocardiographias licenszt kapott,majd megszerezte az Okleveles Egészségügyi Szakmenedzseri diplomát 2013-ban obezitológus diplomát kap.
egyetemi tanár — Debreceni Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem
Elsősorban a kardiológiai betegek hosszútávú követésével foglalkozik, különösképpen a prevencióval, a szívinfarktus utáni másodlagos megelőzéssel és a szívelégtelenségek kezelésével.
Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ, SZOTE
1979-ben végezte az egyetemet, azóta Szegeden, a II. sz. Belgyógyászati Klinikán és Kardiológiai Központban dolgozik. Jelenleg ennek az intézménynek az igazgatója.
PTE Neurológiai Klinika
Magyar Stroke Társaság elnöke
DEOEC - Kardiológiai Intézet
Kardiológus - aneszteziológus. Az invazív kardiológia doktora. Feladatai közé tartozik a szívkatéteres vizsgálatok elvégzése és az akut infarktusos betegek ellátása.
kardiológus — tüdőgyógyász - DEOEC - Kardiológiai Klinika
Fő érdeklődési területe az invazív kardiológia. Elsősorban hypertóniás, szívelégtelen és ritmuszavaros betegek gondozásával foglalkozik.
DEOEC - Kardiológiai Klinika
Kardiológus - aneszteziológus. Elsősorban szívkatéteres vizsgálatokkal és az intenzív ellátással foglalkozik, de részt vesz az infarktusos betegek ellátásában is.
DEOEC - Kardiológiai ntézet
Kardiológus.Szakterülete többek között a coronária CT, a szívkoszorúér vizsgálat, illetve a szívkatéterezés.
kardiológus — DEOEC - Kardiológiai Klinika
Nagy tapasztalata van a magas vérnyomással küzdő betegek kivizsgálásában és korszerű kezelésében.
kardiológus — DEOEC - Kardiológiai Klinika
Páciensei között elsősorban hipertóniás, mellkasi fájdalommal rendelkező, illetve szívelégtelenségben szenvedő betegek vannak.
egyetemi tanár
Elsősorban alvásmedicinával, alváskutatással foglalkozik.
Állami Egészségügyi Központ - Neurológia
Fő szakterülete az epilepszia és az alvászavarok kezelése. Munkája során teljes körű alvásvizsgálatot végez betegein.
PTE ÁOK - Neurológiai Kinika
Neurológus fő szakterülete a Sclerosis multiplex., neuroimmunológia
kardiológus, egyetemi tanár
Szatmári András (Debrecen, 1954. szeptember 20.– 2018. március 9. magyar orvos, gyermekkardiológus professzor, a Debreceni Egyetem címzetes egyetemi tanára.
Kardiológus szakorvos - Szív CT - Kutatócsoport vezető
Kardiológus szakorvos - Kutatócsoport-vezető – MTA-SE „Lendület” Kardiovaszkuláris Képalkotó Kutatócsoport - Szakmai vezető – Szív-CT munkacsoport, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Elnök – Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport, Magyar Kardiologusok Társasága Elnök – Web és Kommunikációs Bizottság, European Association of Cardiovascular Imaging Elnökségi tag – European Association of Cardiovascular Imaging Nukleusz tag – Nukleáris Kardiológia és Szív-CT szekció, European Association of Cardiovascular Imaging
Osztályvezető főorvos - Szent János kórház Stroke Centrum
Fő érdeklődési köre a cerebrovaskularis kórképek felismerése az akut stroke vizsgálata, kezelése és megelőzése., akut stroke ellátásban való részvétel.
Pfizer magyarországi ügyvezető igazgatója, az AIPM elnöke.
A gyógyszeriparban ritka karrierutat bejárva orvoslátogatóként kezdte, majd az évek során számos feladatkört ellátva jutott el az ügyvezetői pozícióba.
kardiológus — tüdőgyógyász - DEOEC - Kardiológiai Klinika
A kardiológián belül az invazív kardiológia a főbb érdeklődési területe. Ez idáig mintegy 7ezer diagnosztikus szívkatéterezést és 3 ezer koszorúér tágítást végzett, ebből mintegy ezer esetben sürgősségi körülmények között.
kardiológus — DEOEC
Fő érdeklődési területe a szívritmuszavarok kezelése, ami magába foglalja a szívritmuszavarok katéteres úton történő kezelését, ablációját, illetve különböző ágait a pacemaker terápiának.
kardiológus — DEOEC
Elsősorban a szívelégtelenségek területe iránt érdeklődik. Munkája során aktívan részt vesz a koszorúér-betegségek kezelésében, illetve a szívbillentyű-hibák vizsgálatában.
kardiológus — belgyógyász - diabetológus . DEOEC - Kardiológiai Klinika
Elsősorban szív- és érrendszeri problémákkal, valamint cukorbetegségben szenvedő betegek kezelésével foglalkozik.