Üzleti élet felsőfokon
2024. Május 29. Szerda, Magdolna

Használt ruhákkal bővíti kínálatát az Auchan

A fenntarthatóság jegyében használt ruhákat fog árulni az áruházlánc, egyelőre hét hazai üzletében. Senki ne számítson azonban turkálóra. Szerdától használt ruhát is lehet vásárolni az Auchan áruházaiban a fenntarthatóság jegyében fogant Új Élet by Auchan névre keresztelt koncepció keretében. Mint az erről szóló közleményben írják, a túlzott mennyiségű ruhagyártás környezetszennyező hatása ellen kívánnak fellépni. Az […]

A fenntarthatóság jegyében használt ruhákat fog árulni az áruházlánc, egyelőre hét hazai üzletében. Senki ne számítson azonban turkálóra.

Szerdától használt ruhát is lehet vásárolni az Auchan áruházaiban a fenntarthatóság jegyében fogant Új Élet by Auchan névre keresztelt koncepció keretében. Mint az erről szóló közleményben írják,

a túlzott mennyiségű ruhagyártás környezetszennyező hatása ellen kívánnak fellépni.

Az értékesítés hét áruházukban kezdődött meg, Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon.

Az Auchan azt ígéri, hogy jó minőségű ruhadarabok lesznek náluk elérhetők széles választékban, a baba- és gyerekruhákról, a női és férfi ruházatig. 160 márka termékeit kínálják, de nem turkáló lesz: a holmikat előzetesen ellenőrzik, válogatják, fertőtlenítik, majd egyenként becsomagolják és címkézik.

Az egyes darabok 600-3300 forintba kerülnek.

Forrás: hvg.hu

Fotó: hvg.hu

További híreink