Üzleti élet felsőfokon
2024. Július 20. Szombat, Illés

Jön egy új lehetőség a Messengerre

Az új funkció több csoportos csevegést tömörít egy helyre

Az új funkció lehetővé teszi, hogy az emberek másokkal kapcsolódjanak anélkül, hogy ehhez egy Facebook-csoportra lenne szükségük.

A Meta csendben bevezet egy új „Közösségek” (Communities) funkciót a Messengeren. A funkció célja, hogy a szervezetek, iskolák és más privát csoportok szervezettebb és strukturáltabb módon kommunikálhassanak egymással. A Meta még 2022-ben vezette be a „közösségeket” a WhatsAppon – emlékeztet a hírről beszámoló Index.

A Közösségek több csoportos csevegést tömörít egy helyre, és minden közösség rendelkezik egy dedikált „Home” térrel, ahol az adminisztrátorok frissítéseket és bejelentéseket oszthatnak meg. A Meta szerint akár 5000 ember is csatlakozhat egy közösséghez a megosztható meghívókon keresztül.

A lehetőség nagyon hasonló lesz a WhatsAppon meglévővel, azzal a különbséggel, hogy míg ott telefonszámot kell megadni a részvételhez, addig a Messengeren a közösségépítők a Facebook-barátok és a barátok barátainak barátai meghívásával növelhetik majd közösségeiket.

Az új funkciót világszerte minden felhasználó számára bevezetik.

infostart.hu

fotó: istock

További híreink