Üzleti élet felsőfokon
2024. Április 23. Kedd, Béla

Karrierhírekről számolt be a Morpho

Három új vezetőt nevezett ki a kommunikációs ügynökség.

Három új vezetőt nevezett ki a kommunikációs ügynökség.

A Morpho Kommunikációs Ügynökségnél a vállalati kommunikációval és az életmódügyfelekkel foglalkozó kommunikációs csapat vezetését Matastik Szilvia mint Head of Corporate & Lifestyle Communications, míg a technológiai terület irányítását Barlai Réka mint Head of Technology Communications látja el. A vezetők feladata a csapatokhoz tartozó ügyfelek elégedettségének biztosítása mellett területeik és tanácsadó csapatuk irányítása, illetve folyamatos fejlesztése.

Matastik Szilvia

Az ügynökség a kapcsolatok szakmai területére is új vezetőt nevezett ki Kiss Zsuzsanna személyében, aki Head of Corporate and Communications Relations pozícióban a média-, a szakmai szervezeti, partneri és más, az ügynökség számára kiemelten fontos kapcsolatok további erősítéséért felel. Az új vezető feladata a kapcsolatok építésén túl a teljes célcsoportrendszer feltérképezése, valamint az elérésüket célzó stratégia kialakítása és annak megvalósítása.

Barlai Réka

„Az új vezetői pozíciók létrehozásával az a célunk, hogy mindig felismerjük és beazonosítsuk, hogy mikor és hogyan tudjuk ügyfeleink munkáját és üzleti céljaik elérését jövőbe mutató kommunikációs megoldásokkal támogatni. A kinevezett kollégák kulcsfontosságú területeinkért felelnek, speciális tudásuknak és elkötelezettségüknek köszönhetően ügyfeleinknek további lendületet ígérhetünk” – mondta Jekler Rudolf, a Morpho társalapító ügyvezető igazgatója.

Kiss Zsuzsanna

Forrás: https://kreativ.hu/cikk/karrierhirekrol-szamolt-be-a-morpho

Fotó: Morpho

További híreink