Üzleti élet felsőfokon
2022. Július 04. Hétfő, Ulrik

Kevés felhő és 25-30 fok lehet ma, csak holnaptól jöhetnek a viharok

Kellemes időre érdemes készülni az egész országban, viharriasztást legkorábban csak csütörtökön adhatnak ki. 30 fok fölé nem nagyon megy most még a hőmérséklet.

Az egész országban napos idő várható szerdán fátyol- és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül, a légmozgás is mérsékelt marad – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű. Késő estére 16 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Viharra legkorábban csütörtökön lehet majd csak számítani. Aznapra a mostani előrejelzések szerint a teljes Dunántúlra, Észak-Magyarországra, valamint Budapestre, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyére adhatnak ki figyelmeztetést a zivatarveszély miatt.

Pénteken aztán Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lesz esély viharra, a hétvége pedig már valószínűleg zivatarok nélkül kezdődik az egész országban.

A legmagasabb hőmérséklet csütörtökön lehet 30 fok felett, utána péntek-szombaton a húszas tartományban fog mozogni a napi maximum, vasárnaptól lehet majd még melegebb.

Forrás: https://hvg.hu/itthon/20220615_omsz_idojaras_elorejelzes

Fotó: http://hvg.hu