Üzleti élet felsőfokon
2024. Június 23. Vasárnap, Zoltán

Május 10-én kísérik utolsó útjára Csire Zsuzsit

Május 10-én vesznek végső búcsút Zsuzsitól, aki utolsó hónapjaiban az álmai szerint élt.

A 21 éves lány két szívátültetésen esett át, ám betegsége miatt szervezete a harmadik szívet sem fogadta be – Zsuzsi szívszorító tragédiájáról a Blikk írt elsőként. A hős szívbeteg debreceni lány szervezete a múlt héten feladta a küzdelmet.

Második transzplantációja után több beavatkozásra már nem volt lehetőség, az orvosok pedig közölték vele, hogy nem tudni, hogy hetek vagy hónapok vannak még hátra az életéből, de készüljön fel a megváltoztathatatlanra. Zsuzsi nem adta fel és bakancslistát készített: sorba szedte vágyait, álmait, amelyeket még szeretett volna valóra váltani. Az elmúlt fél évben az egész ország összefogott és rengetegen siettek Zsuzsi segítségére. Eljutott Budapestre, elutazhatott Rómába és március elején a Kanári-szigeteken végre megláthatta a végtelen óceánt.

A 21 éves lányról a Blikk az elsők közt írta meg, hogy milyen küzdelmeken ment keresztül és hogy ennek ellenére mennyire erősen viselte mindazt, amit a sors rámért. Kétszer esett át szívátültetésen, ám szervezete a második beültetett szívet sem fogadta be.

forrás- blikk.hu

fotó-RTL

További híreink