Üzleti élet felsőfokon
2024. Május 29. Szerda, Magdolna

Este 10-ig elérhető a Walmart Express házhoz szállítási szolgáltatása

Szeptember közepétől a kiskereskedő kibővítette a rendelések házhoz szállítási idejét.

A Walmart online rendelési szolgáltatása országszerte több mint 4000 üzletben elérhető.

A Late-Night Express Delivery szolgáltatással a 21:30-ig rendelő vásárlók rendelései a korábbi 8 óra helyett immár este 10-ig kerülnek kézbesítésre.

A Walmart Express házhoz szállítási szolgáltatása keretében 30-90 perces kézbesítést vállal. A kiskereskedő emellett On-Demand Delivery szolgáltatást is kínál, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a rendelés átvételére számukra legmegfelelőbb időpontot válasszák ki, legyen az akár aznap vagy másnap.

A kiskereskedők egyre inkább az online vásárlásra, az üzletben történő átvételre és a házhozszállítási szolgáltatásokra összpontosítanak, mivel a vásárlók számára továbbra is a gyorsaság és a kényelem a legfontosabb. A Walmart e-kereskedelmi eladásainak növekedése ugrásszerűek, a Sam’s Club a második negyedévben 18%-os online növekedést ért el, amelyet a parkolóbeli rendelésátvétel vezet.

A Walmart februárban azt közölte, hogy a boltból történő kiszállítással teljesített eladásai az elmúlt két évben majdnem megháromszorozódtak, és a vállalat havonta több mint 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolít ebben a kategóriában.

A kiskereskedő felhívta a figyelmet a május óta tesztelés alatt álló Live Shopper funkcióra is, amellyel a vásárlóknak lehetősége nyílik, hogy valós időben küldjenek sms-t a rendelést összekészítő kollégáknak arról, ha az utolsó pillanatban kiegészítenék rendelésüket vagy helyettesítő terméket választanának.

trademagazin.hu

További híreink