Üzleti élet felsőfokon
2024. Június 23. Vasárnap, Zoltán

Megerősítette a MÁV–Volán-csoport: Keresztes Péter a MÁV-Start új vezérigazgatója

Keresztes Péter a MÁV–HÉV éléről került Kerékgyártó József helyére. 2021. december elsejétől Keresztes Péter, a MÁV-HÉV vezérigazgatója lesz a MÁV-START vezérigazgatója – tudatta a MÁV–Volán-csoport hétfői közleményében. A 24.hu korábban arról írt, hogy a cég megvált a MÁV-START korábbi vezérigazgatójától, Kerékgyártó Józseftől. A közlemény szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést, a szakember nem csak a MÁV […]

Keresztes Péter a MÁV–HÉV éléről került Kerékgyártó József helyére.

2021. december elsejétől Keresztes Péter, a MÁV-HÉV vezérigazgatója lesz a MÁV-START vezérigazgatója – tudatta a MÁV–Volán-csoport hétfői közleményében. A 24.hu korábban arról írt, hogy a cég megvált a MÁV-START korábbi vezérigazgatójától, Kerékgyártó Józseftől. A közlemény szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést, a szakember nem csak a MÁV START, hanem a MÁV VAGON éléről is távozott.

A MÁV VAGON Vasúti Jármű Gyártó és Javító Kft. ügyvezető igazgatója 2021. november 23-tól Stánicz János lett, a termelési igazgatói feladatok ellátása mellett. Új vezető kerül a MÁV–HÉV vezérigazgatói pozíciójába is: ezt a munkakört december elsejétől kezdve Nagy Gábor gépészmérnök látja el.

Forrás: hvg.hu

Fotó: hvg.hu

További híreink