Üzleti élet felsőfokon
2022. December 05. Hétfő, Vilma

Neked Terem-A tudatos vásárlók boltja

A termelőtől az asztalig. A neked terem 2012-ben alapult házhoz szállítós rendszer, mely a termelőket köti össze a fogyasztókkal, valamint csak szezonális élelmiszereket, zöldéségeket, gyümölcsöket vásárolhatunk. Kezdetben dobozokat és ládákat rendelhettünk rendszeresen, ma már webshopjukon keresztül nem csak zöldséget, gyümölcsöt rendelhetünk házhoz, hanem akár kézműves tejtermékeket, hús termékeket és pékárut is az ország egész területén. […]

A termelőtől az asztalig.

A neked terem 2012-ben alapult házhoz szállítós rendszer, mely a termelőket köti össze a fogyasztókkal, valamint csak szezonális élelmiszereket, zöldéségeket, gyümölcsöket vásárolhatunk.

Fotó:Neked Terem

Kezdetben dobozokat és ládákat rendelhettünk rendszeresen, ma már webshopjukon keresztül nem csak zöldséget, gyümölcsöt rendelhetünk házhoz, hanem akár kézműves tejtermékeket, hús termékeket és pékárut is az ország egész területén. Valamint ötletes ládákat, boxokat is.

2021 januárban nyitotta boltját Budapesten a telephelyük mellett a Bécsi úton, vásárlói igény hatására. Molnár Eszter ügyvezető nyilatkozta, hogy a pandémai hatására, az amúgy is növekvő ügyfélkörük növekedett, ezért volt szükség a nagyobb raktárra és az üzletre is, ahol a vásárlók személyes csomag átvételt is választhatnak.

Az üzletben a legtöbb webshop termék megtalálható, valamint kialakítottak egy csomagolás mentes részt is a hüvelyeseknek. Többek közt elérhetőek a Szorgos gazda, Pásztói Malom, Venyige Tanya, és a Míves Manufaktúra termékei is, továbbá szezonális zöldségek és gyümölcsök.

A járványügyi helyzet végeztével terveznek terasz nyitást is kávézási lehetőségekkel, valamint termelői vásárok megszervezését is. Mivel a tudatos vásárlók száma növekszik, egyre nagyobb igény van a hazai és kézműves termékekre.

Forrás: welovebudapest.com