Üzleti élet felsőfokon
2024. Július 20. Szombat, Illés

Óriási bejelentést tett a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport

Többéves együttműködési megállapodást jelentett be a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport.

Többéves együttműködési megállapodást jelentett be a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport. A partnerségnek köszönhetően a TV2-n lesznek láthatók hazánkban elsőként olyan kasszasikerek mint a Batman, az Elvis és a Black Adam, a Wonka és a Barbie, valamint debütálnak olyan nagysikerű amerikai sorozatok mint A takarítónő és a Night Court. Szintén a TV2 Csoport csatornáin lesz látható a Harry Potter, a Csillagok között, a Döglött akták és A mentalista.

Több nagy filmstúdió után a Warner Bros. Discovery is a TV2 Média Csoportot választotta magyarországi partneréül, az erről szóló többéves megállapodást a napokban írták alá a felek. Ezzel a partnerséggel jelentős film-és sorozatkatalógus válik elérhetővé a TV2 Csoport csatornáin, tovább bővítve a programkínálatot – áll a Media1.hu-hoz eljuttatott szerdai közleményben, melyben fontos mérföldkőként emlegetik a fejleményt.

„A Warner Bros. évtizedek óta a világ vezető tévécsatornái számára készít csúcsminőségű tartalmakat. Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy mostantól a TV2 és tematikus csatornáink: a SuperTV2, a Mozi+, a Moziverzum, a Prime, a Jocky TV, a TV2 Kids, a TV2 Comedy és a TV2 Klub ezeket a nagyszerű tartalmakat kizárólagosan juttatják el a magyarországi nézők millióinak”

– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Jamie Cooke, a Warner Bros. Discovery közép-kelet-európai, közel-keleti, észak-afrikai és törökországi vezérigazgatója elmondta:

„Nagyon izgatott vagyok a TV2-vel való magyarországi együttműködésünk bővítése miatt, mivel ez a hosszú ideje tartó régiós jelenlétünk következő fejezetét jelenti. A TV2-re a Warner Bros. Discovery katalógusának legimpozánsabb világsikereit hozzuk el.”

A partnerségnek köszönhetően hamarosan a TV2-n lesznek először láthatóak magyar kereskedelmi tévében olyan kasszasikerek mint a Batman, az Elvis és a Black Adam, 2025-ben pedig a Wonka és a Barbie, valamint debütálnak olyan nagysikerű amerikai sorozatok mint A takarítónő és a Night Court. Mindezek mellett a WB katalógusának népszerű filmjei és sorozatai is a TV2 Csoport csatornáin lesznek elérhetőek mint például a Harry Potter, a Csillagok között, a Döglött akták és A mentalista.A megállapodás részeként klasszikus filmek, legendás sorozatok és sokak által ismert kasszasikerek is érkeznek.

forrás-media1.hu

fotó- media1.hu

További híreink