Üzleti élet felsőfokon
2024. Július 20. Szombat, Illés

DR. BARTHA TÜNDE

szülész-nőgyógyász, lézerspecialista
RÖVID BEMUTATKOZÁS:
Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyászként valamint lézerspecialistaként dogozik Debrecenben a Nőgyógyászati Lézer Központban és Nap rendelőben. Egyik fő szakterülete a lézerkezelés.
ÖNÉLETRAJZ:
Az orvosi egyetem elvégzése után a szülészet-nőgyógyászat szakterületet választottam hivatásomul.
Amikor én elkezdtem dolgozni, még nagyon kevés női nőgyógyász volt, kuriózumnak számított, ma már hála istennek nem az.

Én nagyon örülök annak, hogy a pácienseinknek van lehetősége választani női és férfi orvosok között.
Úgy látom, hogy hozzám inkább azok a páciensek fordulnak, akik azt a női megértést várják, amit tényleg csak egy női orvos tud nyújtani.

Nincsen olyan szakterület a világon, ami ne igényelne fejlődést, innovációt. Én igyekszem ennek megfelelni, mindig új és új szakterületeket tanulok, új gyógyító eljárásokat igyekszem elsajátítani.

Most talán a fő szakterületemmé a lézerkezelések váltak, egy olyan gyógyító eljárást tanultam meg, sajátítottam el, amivel vérzés, vágás, hosszabb felépülési idő nélkül lehet a női problémákat orvosolni.
Azért szívem csücske mindig is a fiatalokkal való foglalkozás, a gyermek-nőgyógyászat marad.

Célom az, hogy ne menjen ki senki a rendelőből kellemetlen érzésekkel. Hogy a fiatalok megtanulják azt, hogy orvoshoz járni jó, szükséges és a prevenció, az egészségtudatos magatartás az életünk része.
Szeretném, hogy azt tudják és úgy éljék az életüket, hogy semmilyen szín alatt ne érezzék azt, hogy kellemetlenséggel találkoznak az orvosi beavatkozások során.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkát végezhetek nap, mint nap, amit szeretek és örömmel végzek.

Nyilván ehhez töltődésre is szükségem van, amit a családom körében teszek meg.
Rengeteget tanulok a férjemtől, aki szintén szülész-nőgyógyász, de ugyanez mondható el a gimis korú lányomról is.

Az orvoslás a lételemem, az új iránt való érdeklődésem nem csak a hivatásomban, hanem a főzőtudományomban is megmutatkozik a családom legnagyobb örömére, vagy bánatára.
Az így megnyert kilóktól sportolással és jógával szabadulok.

Szeretettel várok minden hozzam fordulót a NAP rendelőben és a debreceni Nőgyógyászati Lézer Központban, ahol várunk minden női páciens és természetesen a hozzátartozójukat is.