Üzleti élet felsőfokon
2024. Július 20. Szombat, Illés

DR. KUN CSABA

kardiológus — tüdőgyógyász - DEOEC - Kardiológiai Klinika
RÖVID BEMUTATKOZÁS:
Fő érdeklődési területe az invazív kardiológia. Elsősorban hypertóniás, szívelégtelen és ritmuszavaros betegek gondozásával foglalkozik.
ÖNÉLETRAJZ:
1996-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Tanulmányai befejezése után a Kardiológiai Klinikán kezdte meg munkáját, ahol 2003 óta osztályvezető kardiológusként tevékenykedik.

2000-ben tüdőgyógyászatból, 2003-ban kardiológiából tett sikeres szakvizsgát. 3 hónapig Glasgowban dolgozott egy tudományos projekten. Fő érdeklődési területe az invazív kardiológia. A járó és fekvőbeteg ellátásban egyaránt kiveszi részét. A járóbeteg szakrendelésen elsősorban hypertóniás, szívelégtelen és ritmuszavaros betegek gondozásával foglalkozik. Ezenkívül a pacemaker és ICD-s betegek ellátásában is részt vesz.

A fekvőbeteg ellátásban főleg a ritmuszavarok katéterablációs kezelését végzi. Mindemellett aktívan részt vesz a magyar és az angol nyelvű hallgatók oktatásában.

Nős, egy 10 éves kisfiú büszke édesapja. Gyűjti a könyveket. Szabadidejében szívesen olvas és maga is próbálkozik az írással.