Üzleti élet felsőfokon
2024. Április 23. Kedd, Béla

Profik a neten

Neurológus szakorvos, oktató orvos
Prof. Dr. Oláh László neurológus professzor, a Debreceni Egyetem, Klinikai Központ, Neurológiai Klinika igazgatója.
Pszichiáter szakorvos, oktató orvos
Dr. Kovács Attila a Debreceni Egyetem, Klinikai Központ, Pszichiátriai Klinikáján fogadja a betegeket.
Neurológus, klinikai neurofiziológus, pszichiáter
Dr. Diószeghy Péter a Debreceni Egyetem Ideg- és Elmegyógyászati Klinikáján kezdte meg pályafutását, jelenleg a nyíregyházi Jósa András Kórház Neurológiai Osztályának főorvosa.
Szülés-nőgyógyász - Bajcsy-Zsilinszky Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály
Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház tudományos és oktatási vezetője, a szülészet-nőgyógyászaton belül a menopauza a fő szakmai érdeklődési területe. A Magyar Menopauza Társaság előző elnöke.
neurológus és strokeológus — a Magyar Stroke Társaság elnöke — Neurológiai Klinika vezetője SOTE .
Fő érdeklődési köre az agyi vérkeringés és anyagcsere normális és kóros körülmények között. Valamint a cerebrovaskularis betegségek felismerése, vizsgálata, kezelése és megelőzése is munkájának része.
Szülészet-nőgyógyászat— SZOTE
Szülész-nőgyógyász. Fő szakterülete: a perinatológia,a reprodukciós endokrinológia, a családtervezés és a fogamzásgátlás, valamint a hormonális változások az öregedés kapcsán.
Ritka Betegségek Tanszék vezetője DEOEC
A ritka betegségeken túlmenően sokat foglalkozik a véralvadás zavaraival, a trombózisos megbetegedésekkel és a vérzékenységgel.
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia
Kardiológus. Szakterületei közé tartozik a vérrögképződés, a koszorúerek CT-vizsgálata és a mágneses rezonancia szívvizsgálat.
kardiológus — belgyógyász - DEOEC - Kardiológiai Klinika
Fő szakterülete a szívritmuszavarok kezelése. A szívelégtelenségben szenvedő pácienseknek bizalommal fordulhatnak hozzá.
Kardiológia - Tanszékvezető Semmelweis Egyetem Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika igazgatója
Belgyógyászati majd kardiológiai szakvizsgát, tett. 2005-ben lipidológus képesítést szerzett. 2007-ben Transthoracalis echocardiographias licenszt kapott,majd megszerezte az Okleveles Egészségügyi Szakmenedzseri diplomát 2013-ban obezitológus diplomát kap.