Üzleti élet felsőfokon
2024. Július 20. Szombat, Illés

Rejtélyes betegség szedi áldozatait a US Openen

A jelenség miatt beindult a pánik New Yorkban, és heves találgatásokba kezdtek.

Légzési nehézségre, szédülésre, gyengeségre panaszkodnak a játékosok, a fél mezőny betegen játszik, és többen fel is adták már a versenyt.

Egyre több játékos beteg New Yorkban az idei US Openen. A titokzatos betegség miatt a játékosok közül többen is rossz közérzetükről panaszkodnak az éppen zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Az év negyedik, egyben utolsó Grand Slam-versenyén a korábbi világranglista-harmadik osztrák Dominic Thiemnek fel kellet adnia a meccset az amerikai Ben Shelton elleni második körben, hasfájásra és gyengeségre hivatkozva. Az osztrák játékos hányt is a mérkőzés előtt.

Korábban a finn Emil Ruusuvuorit is visszalépett a versenytől az Andrej Rubljov elleni első körben, mert rosszul érezte magát.

Az amerikai Christopher Eubanks is betegséggel küzdött a Benjamin Bonzi elleni második körben elszenvedett vereség során.

A tunéziai sztárjátékos, Ons Jabeur is gyengeséggel küzdött az Osorio elleni első körös találkozóján, ahol légzési problémák akadályozták a játékban, és többször is látták köhögni.

A jelenség miatt beindult a pánik New Yorkban, és heves találgatásokba kezdtek azzal kapcsolatban, hogy ezt esetleg egy újabb covid variáns, vagy egy teljesen ismeretlen – de másik – vírus okozza.

napi.hu

fotó: usopen.org

További híreink