Üzleti élet felsőfokon
2023. December 05. Kedd, Vilma

Szurkoljon együtt a magyar miniszterelnökkel, ma lép pályára a favoritja a vb-n

Szerbia – ezt az egy szót kommentelte Orbán Viktor a Facebookon, amikor arról posztolt, hogy ki nyeri a labdarúgó-világbajnokságot. Ma este Brazília–Szerbia mérkőzés lesz.

Először lép pályára Szerbia a katari foci-világbajnokságon. Az ellenfele Brazília lesz.

meccs este 8-kor kezdődik. A napokban Orbán Viktor is posztolt a témában.

Mint a kommentből kiderült, a magyar kormányfő Szerbiának szurkol. A mai első bemutatkozó mérkőzésükön Brazília ellen a fogadóirodák alig adnak esélyt a szerbeknek. Nagyjából nyolcszoros pénzt kap az, aki rájuk tippel, ha Szerbia valóban legyőzi a világbajnokság favoritját.

Szerdán ismét volt egy bombameglepetés a vb-n, erről az Infostart is beszámolt. Japán hasonló forgatókönyv mentén haladva győzte le Németországot, mint korábban Szaúd-Arábia Argentínát: az esélyesebb ellenfél fölényben volt az első félidőben, de csak 1–0-ra vezetett, a második játékrészben rövid időn belül dupláztak a szaúdiak és japánok is, arra pedig már nem jött válasz.

Orbán Viktor egyébként november 16-án tárgyalt Szerbiában, akkor arról beszélt, hogy „Magyarország továbbra is sürgeti, hogy az Európai Unió minél hamarabb tegye lehetővé Szerbia teljes jogú tagságát. Szerbia európai uniós tagsága az európai érdek, és sokkal könnyebben tudnának védekezni a migrációval szemben, ha Szerbia is az Európai Unión belül lenne már”.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

forrás infostart.hu

További híreink