Üzleti élet felsőfokon
2024. Március 03. Vasárnap, Kornélia

Új elnököt választott a CIG Pannónia igazgatósága

Polányi Zoltán vezérigazgatót, igazgatósági tagot választották elnöknek. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága Polányi Zoltán vezérigazgatót, igazgatósági tagot választotta elnöknek – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban. A tisztségben történt változás a társaság stratégiai koncepciójának része – indokolták a kinevezést. Polányi Zoltán a Magyar Nemzeti Bank (MNB) múlt szerdai határozatával lett a CIG […]

Polányi Zoltán vezérigazgatót, igazgatósági tagot választották elnöknek.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága Polányi Zoltán vezérigazgatót, igazgatósági tagot választotta elnöknek – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban.

A tisztségben történt változás a társaság stratégiai koncepciójának része – indokolták a kinevezést. Polányi Zoltán a Magyar Nemzeti Bank (MNB) múlt szerdai határozatával lett a CIG Pannónia igazgatósági tagja. A testületet korábban Fedák István vezette.

A CIG Pannónia a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. Árfolyama csütörtökön 320 forinton zárt, egy éven belül 132 forint, és 388 forint között változott. A társaság osztalékot idén nem fizetett, a tavalyi 718,3 millió forintos adózott eredmény az eredménytartalékba került.

Forrás: MTI

Kép: mabisz.hu/

További híreink