Üzleti élet felsőfokon
2022. December 06. Kedd, Miklós

Új PR-igazgató az Avantgarde Groupnál

Pletrich-Karnevál Adrienn lett 2021. januártól a PR-igazgató. Az új vezető feladata a PR csapat irányítása, az üzletfejlesztés és új ügyfelek keresése, a társaság ügyfeleinek külső és belső kommunikációs aktivitásának irányítása. Pletrich-Karnevál Adrienn a Budapesti Metropolitan egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd egy informatikai vállalat marketingeseként dolgozott. Ezután 12 évet töltött ügynökségi oldalon, egészségügyi, e-kereskedelem, telekommunikációs és […]

Pletrich-Karnevál Adrienn lett 2021. januártól a PR-igazgató.

Az új vezető feladata a PR csapat irányítása, az üzletfejlesztés és új ügyfelek keresése, a társaság ügyfeleinek külső és belső kommunikációs aktivitásának irányítása.

Pletrich-Karnevál Adrienn a Budapesti Metropolitan egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd egy informatikai vállalat marketingeseként dolgozott. Ezután 12 évet töltött ügynökségi oldalon, egészségügyi, e-kereskedelem, telekommunikációs és informatikai cégek vállalati és termék kommunikációját végezte, valamint közösségi média megjelenéseiket és CSR projektjeiket is ő vezette, viszont fő szakterülete a technológiai kommunikáció.

Forrás:kreativ.hu
Kép forrása:kreativ.hu