Üzleti élet felsőfokon
2024. Május 29. Szerda, Magdolna

Újabb tévécsatorna szűnik meg Magyarországon

A Media1 információi szerint megszűnik a Comedy Central Family nevű televíziós csatorna.

Media1 úgy tudja, hogy a magyarországi műsorterjesztők (kábelszolgáltatók) már el is kezdték értesíteni ügyfeleiket arról, hogy kikerül a kínálatukból a Comedy Central Family nevű csatorna.

A változást azzal magyarázzák, hogy a médiaszolgáltatótól kapott tájékoztatás alapján 2024. július 6-án megszünteti azt. (A csatorna a Paramount Globalhoz tartozik.)

A 4iG Csoporthoz tartozó Vodafone a számlaleveleken a következőképp hívja fel ügyfelei figyelmét a változásra.

„Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt kivezetésre kerül a Comedy Central Family műsorcsatorna, mivel a médiaszolgáltató tájékoztatása alapján a műsorcsatorna 2024. július 6-án megszűnik.”

A Comedy Central Family a Comedy Central főleg a családi, humoros vígjátéksorozatokat sugárzó társcsatornája. A csatorna reklámidejét mostanáig az RTL Magyarország reklámértékesítő háza, az RTL Saleshouse értékesítette.

Arról egyelőre nincs információja a Media1-nek, hogy a műsorterjesztők milyen másik csatornával pótolják majd a kínálatukból kikerülő csatornát.

hirklikk

További híreink